Tapadókorongos játék
ID: 01438 Készleten van < 12 (B01)

Tapadókorongos játék

190Ft+Áfa (241Ft) / db

EURO SHOP

 • Kategória: Játék
 • Méret: ?
 • Mennyiség/karton: 200
 • Alapanyag: Műanyag
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve: 2018-07-02
 • Vonalkód:
  • 5999057710572
  • 2000000014388
 • Információ:
  Minimum 6 egységet, vagy 1 kis gyűjtővel kell vásárolnod!

Jól jönne egy Tapadókorongos játék, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható Tapadókorongos játék árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Játék csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 200 db van egy gyűjtőben, és 5999057710572 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057710572 a programnak, ami értelmezi és immáron Tapadókorongos játék-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Játék területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy Tapadókorongos játék nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Játék is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: Tapadókorongos játék. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Játék részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Játék katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni Tapadókorongos játék vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (Tapadókorongos játék), cikkszámára (01438), vagy a vonalkódjára (5999057710572), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (Tapadókorongos játék) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha Tapadókorongos játék kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!