(A!)(KIAR) árnyékoló autóba
ID: 03223 Készleten van (D12)

(A!)(KIAR) árnyékoló autóba

120Ft+Áfa (152Ft) / db

FIX! EURO SHOP

 • Kategória: Autós kellék
 • Méret: ?
 • Mennyiség/karton: 300
 • Alapanyag: Műanyag
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve: 2014-05-28
 • Vonalkód:
  • 5999057723831
  • 2000000032238
 • Információ:
  Minimum 6 egységet, vagy 1 kis gyűjtővel kell vásárolnod!
  Ez egy FIX áras termék, nem érvényesíthető rá semmiféle kedvezmény!

Jól jönne egy (KIAR) árnyékoló autóba, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható (KIAR) árnyékoló autóba árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Autós kellék csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 300 db van egy gyűjtőben, és 5999057723831 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057723831 a programnak, ami értelmezi és immáron (KIAR) árnyékoló autóba-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Autós kellék területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy (KIAR) árnyékoló autóba nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Autós kellék is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: (KIAR) árnyékoló autóba. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Autós kellék részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Autós kellék katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni (KIAR) árnyékoló autóba vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére ((KIAR) árnyékoló autóba), cikkszámára (03223), vagy a vonalkódjára (5999057723831), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel ((KIAR) árnyékoló autóba) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha (KIAR) árnyékoló autóba kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!