JÁTÉK KÜRT T14
ID: 05917 Készleten van < 12

JÁTÉK KÜRT T14

100Ft+Áfa (127Ft) / db

EURO SHOP

 • Kategória: Hangszer
 • Méret: ?
 • Mennyiség/karton: 312
 • Alapanyag: Műanyag
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve:
 • Vonalkód:
  • 5999057720755
 • Információ:
  Minimum 6 egységet, vagy 1 kis gyűjtővel kell vásárolnod!

Jól jönne egy JÁTÉK KÜRT T14, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható JÁTÉK KÜRT T14 árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Hangszer csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 312 db van egy gyűjtőben, és 5999057720755 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057720755 a programnak, ami értelmezi és immáron JÁTÉK KÜRT T14-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Hangszer területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy JÁTÉK KÜRT T14 nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Hangszer is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: JÁTÉK KÜRT T14. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Hangszer részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Hangszer katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni JÁTÉK KÜRT T14 vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (JÁTÉK KÜRT T14), cikkszámára (05917), vagy a vonalkódjára (5999057720755), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (JÁTÉK KÜRT T14) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha JÁTÉK KÜRT T14 kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!