Üveg gyertyatartó
ID: 09120 Készleten van < 12 (I09)

Üveg gyertyatartó

210Ft+Áfa (267Ft) / db

  • Kategória: Gyertyatartó
  • Méret: ?
  • Mennyiség/karton: 75
  • Alapanyag: Üveg
  • Származási hely: cn
  • Beérkeztetve: 2014-12-17
  • Vonalkód:
    • 5999057740760
  • Információ:

Jól jönne egy Üveg gyertyatartó, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható Üveg gyertyatartó árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Gyertyatartó csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 75 db van egy gyűjtőben, és 5999057740760 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057740760 a programnak, ami értelmezi és immáron Üveg gyertyatartó-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Gyertyatartó területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy Üveg gyertyatartó nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Gyertyatartó is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: Üveg gyertyatartó. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Gyertyatartó részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Gyertyatartó katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni Üveg gyertyatartó vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (Üveg gyertyatartó), cikkszámára (09120), vagy a vonalkódjára (5999057740760), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (Üveg gyertyatartó) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha Üveg gyertyatartó kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!