Halloween rázógömb
ID: 13810 Készleten van (B01)

Halloween rázógömb

220Ft+Áfa (279Ft) / db

 • Kategória: Halloween cikkek
 • Méret: ?
 • Mennyiség/karton: 48
 • Alapanyag: Műanyag
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve: 2014-09-05
 • Vonalkód:
  • 5999057765794
  • 2000000138107
  • 639277838520
 • Információ: tizenkettesével vásárolható

Jól jönne egy Halloween rázógömb, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható Halloween rázógömb árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Halloween cikkek csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 48 db van egy gyűjtőben, és 5999057765794 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057765794 a programnak, ami értelmezi és immáron Halloween rázógömb-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Halloween cikkek területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy Halloween rázógömb nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Halloween cikkek is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: Halloween rázógömb. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Halloween cikkek részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Halloween cikkek katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni Halloween rázógömb vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (Halloween rázógömb), cikkszámára (13810), vagy a vonalkódjára (5999057765794), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (Halloween rázógömb) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha Halloween rázógömb kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!