LED ördögszarv
ID: 14059 Nincs készleten

LED ördögszarv

100Ft+Áfa (127Ft) / db

EURO SHOP

 • Kategória: Jelmez
 • Méret: ?
 • Mennyiség/karton: 400
 • Alapanyag: Műanyag
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve: 2017-09-14
 • Vonalkód:
  • 5999057768023
  • 2000000140599
 • Információ:
  Minimum 6 egységet, vagy 1 kis gyűjtővel kell vásárolnod!

Jól jönne egy LED ördögszarv, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható LED ördögszarv árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Jelmez csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 400 db van egy gyűjtőben, és 5999057768023 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057768023 a programnak, ami értelmezi és immáron LED ördögszarv-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Jelmez területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy LED ördögszarv nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Jelmez is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: LED ördögszarv. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Jelmez részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Jelmez katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni LED ördögszarv vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (LED ördögszarv), cikkszámára (14059), vagy a vonalkódjára (5999057768023), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (LED ördögszarv) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha LED ördögszarv kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!