Húsvéti tojás szett
ID: 14397 Készleten van (B01)

Húsvéti tojás szett

330Ft+Áfa (419Ft) / szett

 • Kategória: Húsvéti áru
 • Méret: ?
 • Mennyiség/karton: 200
 • Alapanyag: Műanyag
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve: 2016-01-28
 • Vonalkód:
  • 5999057770323
  • 2000000143972
 • Információ:

Jól jönne egy Húsvéti tojás szett, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható Húsvéti tojás szett árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Húsvéti áru csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 200 szett van egy gyűjtőben, és 5999057770323 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057770323 a programnak, ami értelmezi és immáron Húsvéti tojás szett-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Húsvéti áru területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy Húsvéti tojás szett nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Húsvéti áru is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: Húsvéti tojás szett. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Húsvéti áru részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Húsvéti áru katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni Húsvéti tojás szett vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (Húsvéti tojás szett), cikkszámára (14397), vagy a vonalkódjára (5999057770323), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (Húsvéti tojás szett) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha Húsvéti tojás szett kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!