DIY Homokgyurma
ID: 15336 Készleten van (Q01)

DIY Homokgyurma

450Ft+Áfa (572Ft) / db

 • Kategória: Kreatív
 • Méret: 400g
 • Mennyiség/karton: 60
 • Alapanyag: Lásd Ingredients
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve: 2015-06-26
 • Vonalkód:
  • 5999057771689
  • 2000000153360
 • Információ:

Jól jönne egy DIY Homokgyurma, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható DIY Homokgyurma árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Kreatív csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 60 db van egy gyűjtőben, és 5999057771689 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057771689 a programnak, ami értelmezi és immáron DIY Homokgyurma-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Kreatív területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy DIY Homokgyurma nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Kreatív is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: DIY Homokgyurma. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Kreatív részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Kreatív katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni DIY Homokgyurma vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (DIY Homokgyurma), cikkszámára (15336), vagy a vonalkódjára (5999057771689), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (DIY Homokgyurma) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha DIY Homokgyurma kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!