LED-es karácsonyi dísz
ID: 16688 Készleten van (B02)

LED-es karácsonyi dísz

350Ft+Áfa (445Ft) / db

 • Kategória: Karácsonyi áru
 • Méret: ?
 • Mennyiség/karton: 192
 • Alapanyag: Műanyag
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve: 2016-09-30
 • Vonalkód:
  • 5999057779357
  • 2000000166889
 • Információ:

Jól jönne egy LED-es karácsonyi dísz, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható LED-es karácsonyi dísz árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Karácsonyi áru csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 192 db van egy gyűjtőben, és 5999057779357 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057779357 a programnak, ami értelmezi és immáron LED-es karácsonyi dísz-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Karácsonyi áru területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy LED-es karácsonyi dísz nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Karácsonyi áru is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: LED-es karácsonyi dísz. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Karácsonyi áru részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Karácsonyi áru katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni LED-es karácsonyi dísz vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (LED-es karácsonyi dísz), cikkszámára (16688), vagy a vonalkódjára (5999057779357), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (LED-es karácsonyi dísz) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha LED-es karácsonyi dísz kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!