A vak a siket és a néma majom
ID: 16928 Készleten van < 12 (H12)

A vak a siket és a néma majom

220Ft+Áfa (279Ft) / db

 • Kategória: Dísztárgy
 • Méret: ?
 • Mennyiség/karton: 100
 • Alapanyag: Műanyag
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve: 2017-03-02
 • Vonalkód:
  • 5999057781541
  • 2000000169286
 • Információ:

Jól jönne egy A vak a siket és a néma majom, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható A vak a siket és a néma majom árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Dísztárgy csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 100 db van egy gyűjtőben, és 5999057781541 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057781541 a programnak, ami értelmezi és immáron A vak a siket és a néma majom-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Dísztárgy területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy A vak a siket és a néma majom nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Dísztárgy is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: A vak a siket és a néma majom. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Dísztárgy részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Dísztárgy katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni A vak a siket és a néma majom vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (A vak a siket és a néma majom), cikkszámára (16928), vagy a vonalkódjára (5999057781541), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (A vak a siket és a néma majom) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha A vak a siket és a néma majom kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!