Olvasószemüveg tokkal
ID: 16953 Készleten van (D07)

Olvasószemüveg tokkal

350Ft+Áfa (445Ft) / db

 • Kategória: Szemüveg és tok
 • Méret: ?
 • Mennyiség/karton: 600
 • Alapanyag: Üveg
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve: 2017-04-18
 • Vonalkód:
  • 5999057781749
  • 2000000169538
 • Információ:

Jól jönne egy Olvasószemüveg tokkal, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható Olvasószemüveg tokkal árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Szemüveg és tok csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 600 db van egy gyűjtőben, és 5999057781749 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057781749 a programnak, ami értelmezi és immáron Olvasószemüveg tokkal-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Szemüveg és tok területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy Olvasószemüveg tokkal nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Szemüveg és tok is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: Olvasószemüveg tokkal. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Szemüveg és tok részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Szemüveg és tok katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni Olvasószemüveg tokkal vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (Olvasószemüveg tokkal), cikkszámára (16953), vagy a vonalkódjára (5999057781749), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (Olvasószemüveg tokkal) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha Olvasószemüveg tokkal kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!