LED-es szent dísz
ID: 17237 Készleten van (B01)

LED-es szent dísz

450Ft+Áfa (572Ft) / db

 • Kategória: Dísztárgy
 • Méret: ?
 • Mennyiség/karton: 192
 • Alapanyag: Műanyag
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve: 2017-09-14
 • Vonalkód:
  • 5999057784337
  • 2000000172378
 • Információ:

Jól jönne egy LED-es szent dísz, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható LED-es szent dísz árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Dísztárgy csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 192 db van egy gyűjtőben, és 5999057784337 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057784337 a programnak, ami értelmezi és immáron LED-es szent dísz-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Dísztárgy területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy LED-es szent dísz nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Dísztárgy is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: LED-es szent dísz. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Dísztárgy részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Dísztárgy katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni LED-es szent dísz vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (LED-es szent dísz), cikkszámára (17237), vagy a vonalkódjára (5999057784337), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (LED-es szent dísz) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha LED-es szent dísz kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!