Fa ügyességi játék
ID: 17582 Készleten van < 12 (D11)

Fa ügyességi játék

650Ft+Áfa (826Ft) / db

 • Kategória: Játék
 • Méret: ?
 • Mennyiség/karton: 120
 • Alapanyag: Fa
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve: 2017-11-21
 • Vonalkód:
  • 5999057787765
  • 2000000175829
 • Információ:

Jól jönne egy Fa ügyességi játék, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható Fa ügyességi játék árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Játék csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 120 db van egy gyűjtőben, és 5999057787765 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057787765 a programnak, ami értelmezi és immáron Fa ügyességi játék-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Játék területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy Fa ügyességi játék nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Játék is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: Fa ügyességi játék. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Játék részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Játék katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni Fa ügyességi játék vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (Fa ügyességi játék), cikkszámára (17582), vagy a vonalkódjára (5999057787765), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (Fa ügyességi játék) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha Fa ügyességi játék kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!