Varázspálca
ID: 19049 Készleten van (R01)

Varázspálca

150Ft+Áfa (191Ft) / db

EURO SHOP

 • Kategória: Virágtartó
 • Méret: ?
 • Mennyiség/karton: 600
 • Alapanyag: Műanyag
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve: 2019-08-16
 • Vonalkód:
  • 2000000190495
 • Információ:
  Minimum 6 egységet, vagy 1 kis gyűjtővel kell vásárolnod!

Jól jönne egy Varázspálca, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható Varázspálca árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Virágtartó csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 600 db van egy gyűjtőben, és az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort a programnak, ami értelmezi és immáron Varázspálca-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Virágtartó területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy Varázspálca nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Virágtartó is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: Varázspálca. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Virágtartó részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Virágtartó katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni Varázspálca vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (Varázspálca), cikkszámára (19049), vagy a vonalkódjára (), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (Varázspálca) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha Varázspálca kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!