pillanatragasztó 5db-os szett
ID: 04029 Nincs készleten

pillanatragasztó 5db-os szett

130Ft+Áfa (165Ft) / szett

EURO SHOP

 • Kategória: Író-Irodaszer
 • Méret: ?
 • Mennyiség/karton: 72
 • Alapanyag: Egyéb
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve: 2013-08-15
 • Vonalkód:
  • 5999057707343
  • 2000000501819
 • Információ:
  Minimum 6 egységet, vagy 1 kis gyűjtővel kell vásárolnod!

Jól jönne egy pillanatragasztó 5db-os szett, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható pillanatragasztó 5db-os szett árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Író-Irodaszer csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 72 szett van egy gyűjtőben, és 5999057707343 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057707343 a programnak, ami értelmezi és immáron pillanatragasztó 5db-os szett-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Író-Irodaszer területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy pillanatragasztó 5db-os szett nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Író-Irodaszer is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: pillanatragasztó 5db-os szett. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Író-Irodaszer részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Író-Irodaszer katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni pillanatragasztó 5db-os szett vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (pillanatragasztó 5db-os szett), cikkszámára (04029), vagy a vonalkódjára (5999057707343), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (pillanatragasztó 5db-os szett) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha pillanatragasztó 5db-os szett kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!