(A!)(KIAR20) FÜRDŐSZOBAI KILÉPŐ LÁB FORMA
ID: 06439 Készleten van (C01)

(A!)(KIAR20) FÜRDŐSZOBAI KILÉPŐ LÁB FORMA

230Ft+Áfa (292Ft) / db

FIX!

 • Kategória: Fürdőszobai felszerelés
 • Méret: ?
 • Mennyiség/karton: 60
 • Alapanyag: Műanyag
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve: 2015-09-24
 • Vonalkód:
  • 5999057724685
 • Információ:
  Ez egy FIX áras termék, nem érvényesíthető rá semmiféle kedvezmény!

Jól jönne egy (KIAR20) FÜRDŐSZOBAI KILÉPŐ LÁB FORMA, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható (KIAR20) FÜRDŐSZOBAI KILÉPŐ LÁB FORMA árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Fürdőszobai felszerelés csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 60 db van egy gyűjtőben, és 5999057724685 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057724685 a programnak, ami értelmezi és immáron (KIAR20) FÜRDŐSZOBAI KILÉPŐ LÁB FORMA-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Fürdőszobai felszerelés területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy (KIAR20) FÜRDŐSZOBAI KILÉPŐ LÁB FORMA nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Fürdőszobai felszerelés is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: (KIAR20) FÜRDŐSZOBAI KILÉPŐ LÁB FORMA. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Fürdőszobai felszerelés részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Fürdőszobai felszerelés katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni (KIAR20) FÜRDŐSZOBAI KILÉPŐ LÁB FORMA vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére ((KIAR20) FÜRDŐSZOBAI KILÉPŐ LÁB FORMA), cikkszámára (06439), vagy a vonalkódjára (5999057724685), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel ((KIAR20) FÜRDŐSZOBAI KILÉPŐ LÁB FORMA) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha (KIAR20) FÜRDŐSZOBAI KILÉPŐ LÁB FORMA kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!