5DB-OS BOROTVA SZETT
ID: 06573 Készleten van (F04)

5DB-OS BOROTVA SZETT

150Ft+Áfa (191Ft) / szett

EURO SHOP

 • Kategória: Fürdőszobai felszerelés
 • Méret: ?
 • Mennyiség/karton: 144
 • Alapanyag: Műanyag
 • Származási hely: cn
 • Beérkeztetve: 2018-05-17
 • Vonalkód:
  • 5999057725996
 • Információ:
  Minimum 6 egységet, vagy 1 kis gyűjtővel kell vásárolnod!

Jól jönne egy 5DB-OS BOROTVA SZETT, mert ez neked kell?


Sok kereskedő és vásárló is keresi a timix.hu nagykereskedésben is kapható 5DB-OS BOROTVA SZETT árucikket mint eladható terméket, akárcsak TE!

Kategóriáját tekintve leginkább Fürdőszobai felszerelés csoporthoz tartozik, ezen belül pedig helyezkedik el.
Tudni kell róla, hogy 144 szett van egy gyűjtőben, és 5999057725996 az ember által is értelmezhető számsor alkotja a vonalkódját.
A vonalkód nagyban megkönnyíti a termékek bevételezését illetve eladását, így például amikor a kasszás lehúzza a termék vonalkódját vonalkódolvasó segítségével, akkor a kódolvasó elküldi a következő számsort 5999057725996 a programnak, ami értelmezi és immáron 5DB-OS BOROTVA SZETT-ként írja ki a kasszásnak.
Ha a nagykereskedésünkben jársz mondjuk Fürdőszobai felszerelés területen, akkor egészen biztos, hogy használni fogod az árleolvasóinkat! Lehet hogy épp találsz valahol egy 5DB-OS BOROTVA SZETT nevű csodát, és kíváncsi vagy, hogy melyik polcon találod, vagy mennyi az ára, vagy belefér-e az Eurós boltos árakba még úgy is, hogy beleszámolod a felmerülő költségeidet.

Amikor arra gondolsz, hogy van egy boltod, azon belül Fürdőszobai felszerelés is, akkor nem biztos, hogy eszedbe jut ez a varázsszó: 5DB-OS BOROTVA SZETT. De ezért vagyunk mi!
Mi a timix.hu nagykereskedésnél folyton azon dolgozunk, hogy fel tudd tölteni rendesen a Fürdőszobai felszerelés részét is boltodnak!
Nyugodt szívvel végig nézheted a Fürdőszobai felszerelés katalógusunkat (a sárga "Kategória (Katalógus)" navigációs menü segítségével) biztosan fogsz találkozni 5DB-OS BOROTVA SZETT vagy hasonló nevű termékekkel amik elnyerik a tetszésed.

Tudtad, hogy a keresőben rákereshetsz az termékekre többéle módon?
Ha például rákeresel a termék nevére (5DB-OS BOROTVA SZETT), cikkszámára (06573), vagy a vonalkódjára (5999057725996), másnevén EAN kódjára, akkor nagy valószínűséggel ez a termékkel (5DB-OS BOROTVA SZETT) fog visszatérni az oldal keresője.

Nem is untatunk tovább a szövegeléssel mert most már tudod, hogy ha 5DB-OS BOROTVA SZETT kell akkor a timix.hu nagykereskedésben, Budapesten a 8. kerületben a GANZ-on belüli Shanghai utca 687-ben nagy valószínűséggel megtalálod!
Ha jössz akkor gyere a Kőbányai út felől és a 25-ös kisáruház JOBB oldali kapuján gyere be az udvar közepére, ahol jobb oldalon láthatod a Shanghai utcát! A nagykereskedésünk megtalálásában segítséget nyújt a többféle formában kiírt timix.hu felirat, illetve a hatalmas Shanghai utca felirat is pont a mi épületünk tetőcsúcsában található!